Top 5 produse de ingrijire preferate in Pandemie

Top 5 produse de ingrijire preferate in Pandemie

De curand iti povesteam despre produsele de machiaj VIPERA pe care le-am descoperit ca prieteni de incredere in Pandemie 😊. In cele ce urmeaza, iti prezentam produsele preferate pentru ingrijirea pielii mainilor si tenului. Selectia de mai jos reprezinta alegerea noastra adaptata conditiilor actuale impuse de Pandemie.

  1. Gel de maini dezinfectant, hidratant si antibacterian
  2. Balsam nutritiv si hidratant pentru maini
  3. Crema cu argint coloidal pentru ten si maini
  4. Serum ultra-hidratant pentru ten
  5. Apa micelara potrivita tuturor tipurilor de ten

Gelul de maini dezinfectant, hidratant si antibacterian de la VIPERA are un efect racoritor. Elimina bacteriile atunci cand nu ai acces la apa si sapun. Combinatia unica de ingrediente previne uscarea excesiva a pielii, hranind si totodata protejand pielea mainilor tale. Pentru a minimiza efectele adverse ale etanolului (acest gel contine 60% alcool), contine si Aloe Vera si uleiul Babassu. Avand peste 140 compusi biologici activi, seva de aloe are proprietati vindecatoare, calmand imediat pielea. Babassu (uleiul de palmier) are proprietati hidratante unice, fiind folosit adesea in produsele destinate pielii uscate.

Balsamul nutritiv pentru maini de la VIPERA are proprietati anti-inflamatorii, antibacteriene si antifungice, accelerand vindecarea si regenerarea pielii uscate sau iritate a mainilor. Protejeaza pielea, imbunatateste circulatia sangvina si vindeca efectele nedorite ale factorilor externi lasate pe pielea mainilor. Balsamul nutritiv pentru maini poate elimina calusurile si netezi pielea. Este bogat in extract de Omega 3 si de steroli – o sursa importanta pentru vitaminele A, E, K si D, atat de benefice pentru piele.

Crema cu argint coloidal pentru ten si pentru maini de la VIPERA hraneste, protejeaza si hidrateaza. Aceasta crema este 2 in 1, potrivita atat pentru ten, cat si pentru maini. Contine un adevarat cocktail de compusi activi, benefici pentru piele. Argintul coloidal are proprietati de regenerare si vindecare a tegumentului. Crema cu argint coloidal mai contine: ulei de macadamia, ulei de jojoba, unt de shea, d-panthenol, bisabolol si vitaminele A, E si F. Acceseaza sectiunea Enciclopedie (link https://www.rebelbeauty.ro/enciclopedie ) pentru o scurta prezentare a acestor ingrediente minunate pentru ingrijirea pielii.

Serum ultra-hiratant Meso-Therapy cu actiune tripla, special conceput pentru pielea uscata, sensibila si intoleranta. Puternic hidratant si regenerant pentru pielea tenului tau. Actioneaza in straturile profunde ale pielii. Amestecul de uleiuri benefice calmeaza tenul, sustine vindecarea si reface nivelul de hidratare din piele. Este recomandat persoanelor care sufera de depigmentare, pigmentare sau cicatrici post-acnee.

Apa micelara de la VIPERA este potrivita tuturor tipurilor de ten. Formula usoara fara parfum este ideala pentru pielea sesibila sau cu probleme. Apa micelara VIPERA curata delicat si complet urmele de sebum, machiaj si alte impuritati, fara sa usuce pielea.

Ca de fiecare data, feedback-ul clientelor noastre este cel mai important pentru noi!
Incearca si tu produsele de ingrijire marca VIPERA si impartaseste cu noi impresiile tale!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!